We hebben als vijftigplussers een cadeautje van Moeder Natuur gekregen: een hele nieuwe leeftijdsfase. We zijn niet meer jong maar we zijn ook niet zo oud dat we bezig zijn met het naderende einde vol ongemak. Integendeel, we staan midden in het leven. Maar daarin zijn we wel zoekende: Wat kan nog wel, wat kan niet meer, hoe gedragen we ons als nieuwe vijftigplusser? Naar wie kijken we met de gedachte: zó wil ik het ook doen?

Is het John de Wolf, Bartho Braat of Annemarie van Gaal?

De overheid vindt dat John de Wolf (53) hét voorbeeld is voor de werkende mens.Hij moet helpen werkloze vijftigers een nieuw doel te vinden. Oud-GTST-acteur Bartho Braat (66) geeft in Expeditie Robinson een staaltje van fysiek kunnen af. Hij profileert zich als voorvechter van meer stoere ouderen op televisie.  Elke week verrast ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal (53) met nieuwe ideeën over de financiën van Nederland.

 

In samenwerking met 50Plus Beurs en Plus Magazine

Zomaar een paar voorbeelden van inspirerende vijftigers. Maar wie is uw voorbeeld op het gebied van entertainment, sport, financiën, gezondheid en werk? In samenwerking met Plus Magazine en de 50 Plus Beurs zoekt Meerdanvijftig de inspirator m/v van onze generaties.

Wie verdient wat u betreft de titel

Stuur de naam van uw kandidaat of kandidate  (het mag ook een minder bekende Nederlander zijn) mét de reden waarom hij of zij deze titel verdient naar stella@meerdanvijftig.nl of gebruik het onderstaande formulier. En misschien kunt u er op de Vijftig Plus Beurs gratis bij zijn om te horen wie met de eer gaat strijken!

Fotocollage bron: Wikipedia, Wikimedia

Fout: Contact formulier niet gevonden.