Doe mee: dít kan echt niet boven de vijftig!

Geplaatst door

Het songfestival van 2016 is achter de rug maar we zijn er nog lang niet over uitgesproken. En dan gaat het niet alleen over de uitslag maar ook over -wederom- de jurk en het décolleté van Nederlands jurylid Trijntje Oosterhuis. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds stelt al voor om naar aanleiding van haar verschijning het ‘tje’ maar van haar voornaam af te halen. En dan is Trijntje nog lang geen vijftig! Afgelopen week vroeg ik naar aanleiding van het stukje terreinwinst op Facebook om uw mening over onze generatie vrouwen en decolletés. Er ontspon een discussie over wat wel en niet kan boven de vijftig. Reden voor Meerdanvijftig om te proberen in kaart te brengen waar mannen en vrouwen op onze leeftijd rekening mee moeten houden.  Dus doe mee met onze poll! En klik op Lees Verder:

Wilt u een toelichting geven op de invulling?  Vindt u bijvoorbeeld dat er een verschil is tussen een decolleté op een privéfeest of bij een publieke gelegenheid. Ligt het alleen aan de leeftijd of telt ook het fysieke uiterlijk mee? Dat kan in een reactieformulier. Maar om nog even in Songfestivaltermen te blijven: mag ik dan nu alstublieft uw punten? 

Zo kan een 50plus-vrouw zich niet meer vertonen
Zo kan een 50plus-man zich niet meer vertonen
Bent u
Bent u

9 reacties

  1. Ik wil stemmen maar dat mag niet omdat ik bij vraag 1 niets ingevuld heb,
    . Dat bedoel ik dus, ik moet dus iets invullen wat niet meer zou kunnen als je boven de vijfig bent ! Wat een flauwekul!

  2. De vraagstelling is te ongenuanceerd. Er zijn vrouwen van 30 die geen kort rokje aan zouden moeten trekken, er zijn mannen van boven de 60 die er prima uitzien met een mooi verzorgde paardenstaart.. Mensen zouden wat vaker kritisch in de spiegel moeten kijken naar hun totaalbeeld. Het gaat niet uitsluitend om “hoe oud je bent”, kijk vooral naar hoe esthetisch het is.

  3. Je moet alleen zelf kijken of iets je nog staat of iemand om advies vragen!
    Gelukkig is het niet meer als vroeger toen het werd bepaald, ik vind de vraagstelling daarom verkeerd, want alles mag mijns inziens.

  4. Van mij mag alles. De lat van ons schoonheidsideaal ligt veel te hoog. De meesten, jong of niet, halen dat niet. Mag je dan met mooi weer alleen maar dik gekleed naar buiten? Dacht t niet. Bijna bloot naar een officiële receptie is natuurlijk iets anders

  5. Zolang je jezelf goed verzorgd en extremen uit de weg gaat kan alles.een mooie hoge hak met een rok op goede lengte,Top!! Maar nooit te kort. Een diep decolleté met hele hoge hak en korte rok…..nooit goed. Zorg goed voor jezelf en geniet van het leven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.