“Mijn vriendin heet Anita Breetveld en ik vind dat zij in aanmerking komt voor de titel Meerdanvijftiger 2016″,  reageert Ank Dierikx op onze oproep om uw kandidaat op te geven. Ze stuurt meteen een foto van haar mee. “Ze is zo’n veelzijdige en creatieve dame. Anita is leerkracht op school, kindercoach, helpt kinderen met leerproblemen in beeldtaal weer op gang, zingt in een koor en schrijft ook nog kinderboeken en blogs.”

Wie is uw voorbeeld?

In samenwerking met de 50Plus Beurs en Plus Magazine wil Meerdanvijftig.nl  de man of vrouw aanwijzen die u als vijftigplusser het meest inspireert. En u heeft gehoor gegeven aan die oproep, want de mailbox is volgestroomd met allerhande suggesties. Van actieve 70-jarigen (“Wij zijn de nieuwe vijftigers!”) tot een meneer die volstond met ‘Lieke van Lexmond’.  Meerdanvijftig.nl mocht zelf  invullen waarom hij de mooie actrice en presentatrice (34) zo inspirerend vond…

Bekenden en minder bekenden

De meeste mensen laten zich echter inspireren door bekende Nederlanders, vooral van theater of tv. Zoals Rob Verlinden (“geweldig hoe hij van een chaos een paradijs maakt”), Linda de Mol (“omdat ze met haar foundation goed werk verricht”) en Gerard Joling (“omdat hij altijd zo positief blijft”). Maar ook minder bekende Nederlanders (“Mijn vriend Johan Bakkers die zijn hobby’s zwemmen en countrydansen moest opgeven door hart- en suikerziekte en daar al 8 jaar geweldig mee omgaat.”) en Corrie van Brenk (“omdat ze namens de FNV voorvechtster is van de mensen in de thuiszorg.”)

Doe mee!

Tot en met aanstaande dinsdag 18.00 u kunt u uw kandidaat of kandidate nog opgeven, mét de onderbouwing waarom u hij of zij voor de titel Meerdanvijftiger 2016 in aanmerking vindt komen. Het mailadres is stella@meerdanvijftig.nl. Of klik op de link naar onze eerste oproep en vul het reactieveld in. Doe mee en misschien bent u er wel bij op de beurs die van 20-24 september in Utrecht wordt gehouden, als we de winnaar bekend maken!