Een iPad wint aan terrein in steeds meer huishoudens. Het is namelijk een ideaal alternatief voor de (grote) laptop en de (kleine) smartphone. Even wat opzoeken aan tafel, een spelletje spelen in de bank of onderuitzakken met een Netflix-serie, het is met een tablet allemaal nét wat handiger. Is de tijd dan nu toch écht aangebroken om de eerste tablet in huis te halen? Wij vertellen je waarom een  iPad refurbished kopen zéker de moeite waard is.

Enorm groot gebruiksgemak

Een iPad draait op iPadOS. Dit is de eigen software van Apple die eenvoudig en intuïtief is ingericht. Ook de iPad zelf, zoals de refurbished iPad Air 2, is eenvoudig vormgegeven en bevat weinig poespas. Wanneer je de tablet aanzet en in gebruik neemt, zal je er vrijwel meteen en zonder uitleg je weg op vinden. De eenvoud zorgt voor een groot gebruiksgemak. Zelfs peuters en senioren die nooit iets met een computer hadden, werken er vrijwel meteen prettig op. Dat maakt een iPad voor veel doeleinden en veel type huishoudens geschikt.

Langdurig snel

Uniek aan een iPad is dat Apple deze apparaten minimaal vijf jaar lang ondersteunt met software-updates. Het voordeel hiervan is dat een iPad lange tijd optimaal snel en veilig in gebruik is. Bij Android tablets komt deze ondersteuning vaak na twee jaar al te vervallen. Een iPad heeft dus een uitzonderlijk lange levensduur. Het is wat duurder in aanschaf (tenzij je kiest voor refurbished) maar dat betaalt zich door de jaren heen zeker terug.

Breed inzetbaar

Een iPad is enorm breed inzetbaar. Zo kun je op de iPad refurbished 2019 een draadloos toetsenbord aansluiten, zodat het een minilaptop wordt. Je kunt er dus ook mee werken en studeren. iPads hebben vaak een 4G-uitvoering, wat inhoudt dat je er een simkaart met internetabonnement in kunt plaatsen. Je kunt hem dus ook meenemen en gebruiken tijdens vakanties. Verder is een iPad perfect voor het lezen van een E-book, want het formaat komt overeen met een boek en het apparaat is prettig vast te houden. Hoewel een iPad breed inzetbaar is, kun je óók veel beperkingen instellen. Denk aan schermtijd- en leeftijdslimieten. Je hoeft dus niet bang te zijn als je (toekomstige) kleinkind met de tablet aan de haal gaat.

Lage prijs, hoge kwaliteit

Een iPad is wat duurder in aanschaf, maar een refurbished iPad is het betaalbare alternatief voor nieuw. Je kunt door te kiezen voor refurbished tot 60% besparen ten opzichte van de nieuwprijs. Als je een tablet in huis wilt halen maar nog niet zeker weet of het iets is voor jou, is refurbished vanwege de prijs dus een interessante optie. Je hoeft niet bang te zijn dat refurbished (gereviseerd) van Forza slechter is dan nieuw, want elke tablet wordt opengemaakt, gecontroleerd op tientallen technische punten, gerepareerd waar nodig en grondig gereinigd. 100% technisch functioneel dus. Daarnaast krijg je er 2 jaar garantie en een gratis oplader bij, dus je kunt meteen zorgeloos aan de slag. Bekijk dus snel eens het complete aanbod om te zien of er iets tussen zit voor jou.

Waardevast

Omdat iPads gewild zijn en een lange levensduur hebben, blijven de apparaten waardevast. Als de tablet na een paar jaar overbodig wordt of als je er op uitgekeken bent, is de kans groot dat je de tablet nog voor een mooi bedrag kunt doorverkopen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Openingsfoto: Stockfoto